Werkwijze

Persoonlijk gesprek

Voordat u een project wilt laten uitvoeren komen wij graag vrijblijvend langs om uw ideeën en wensen te bespreken. Ik denk graag met u mee. 

Inventarisatie van uw wensen

Tijdens een eventueel vervolggesprek zullen wij al uw ideeën en wensen inventariseren. Op basis van deze gegevens zullen wij de werkzaamheden in kaart brengen zoals:

-Uw bouwproject

-Bouwtekening nodig?

-Vergunningplicht?

-Omvang van de werkzaamheden

-Materiaalgebruik

-Aanvullende diensten zoals loodgieters-, stucadoors-, elektra- en/of schilderwerk

-Planning

Offerte en opdrachtbevestiging

Op basis van het persoonlijke gesprek zullen wij een offerte opstellen, hierin geven wij aan welke werkzaamheden wij gaan verrichten en het eventuele meerwerk.

 

Misverstanden over wel of niet opgenomen werkzaamheden worden hiermee voorkomen. Indien u akkoord gaat met de (eventueel vernieuwde) offerte, verzoeken wij u de offerte te tekenen. 

Planning en uitvoering werkzaamheden

Wij werken nauw samen met oa. stukadoors, elektriciens, schilders en loodgieters. U kunt er op rekenen dat alle werkzaamheden goed op elkaar zijn afgestemd, zodat alles volgens planning verloopt.

 

Tijdens de werkzaamheden bespreken wij regelmatig de voortgang met u, zoals afstemming van de werkzaamheden en wijzigingen in de uitvoering.

 

Oplevering en betaling

Na oplevering nemen wij uiteraard alles met u door om te controleren of alles voldoet aan de eisen en of alle werkzaamheden zijn uitgevoerd zoals afgesproken.
 
In de offerte staat het aantal betaaltermijnen vermeld. Dit is afhankelijk van de aanneemsom en bouwtijd. Wij verzoeken u om de (deel-) facturen binnen de gestelde termijn te voldoen. 

 Bouw en aannemersbedrijf Arno Spruit  | Willeskop 132a | 3417 MG Montfoort |  Tel: 0348 - 448464  |  Mob: 06 - 13806627  |   info@arnospruit.nl

  • w-facebook